Fusskopf

2-5 Varighed 30 min
Fusskopf er en mand med fem fødder. Fusskopf elsker at danse, hoppe, løbe og gå. Ja han elsker alt det man kan gøre på sine fødder. På sin enkle opdagelsesrejse, finder han alle sine sanser frem. Men han ved ikke altid hvad han skal bruge sanserne til.

Fusskopf er en forestilling for de allermindste. Sammen med publikum lærer han sanserne at kende. Forestillingen er uden forståelige ord, men med masser af lyd og skøn musik - ja når musikken spiller, kan det faktisk være helt svært at sidde stille.

Fusskopf egner sig især for børn fra 2 – 5 år, men en voksen kan også forstå de små ting han går og sysler med.


Tankerne bag:

”kopffüssler” er et stadie i børns tegneudvikling, hvor barnets personfigur kun har hoved og fødder.” Inspireret af dette stadie er Fusskopf opstået, men han er lidt mere primitiv end en børnetegning. Fusskopf står på sine fødder, men hans hænder er også fødder og for at det ikke skal være løgn, sidder der også en fod i stedet for hans hoved. Fusskopf er enormt god til at stå, gå og løbe. Han elsker at stå i mærkelige stillinger og kan godt li’ fodbad, fodbold, fodballer og barfodsboogie. Sammen med sin bedste ven Øje (et kæmpe øje), udforsker han de små ting i en fods liv, set fra en fods perspektiv.


Af Teatret Fyren & Flammen
Medvirkende: Birger Bovin
Køb billetter
  • fusskopf_04_fyrenogflammen_dk.jpg

Credits

  • Medvirkende

  • Birger Bovin

Spilletider